PDT / Privatlektioner

Skapad den 1 Jan 2015

pdtPDT – Personlig dansträning

Om du vill utveckla din dans snabbare än i den takt som grupplektioner erbjuder är personlig dansträning ett alternativ för dig. Tillsammans med din personliga danstränare planerar ni ett upplägg som tar hänsyn till dina behov, ditt personliga schema och din ekonomi. Du tillsammans med din personliga danstränare tar ansvar för din utveckling oavsett vilken nivå av dans du behärskar och vill uppnå.
Till planeringen hör även en uppföljning då du och din personliga danstränare kan utvärdera hur din utveckling sett ut, vad som behöver läggas mer fokus på och även vilka mål du redan uppnått.

Personlig dansträning köps i paket om minst tre tillfällen, om mest tio tillfällen. Betalning sker innan eller vid första träningstillfället. För enskild PDT är kostnaden ??? kr per tillfälle. För PDT i par är kostnaden ??? kr per tillfälle. (Ny prislista inför hösten 2017)
En PDT- träff består av 1 timme.

Privatlektioner

Vill du förbättra eller repetera din kunskap inom en viss dans? Eller vill du ta det första steget in i dansens värld genom att på en gång få högkvalitativ och individfokuserad undervisning? Är du kanske under tidspress inför ett stundande bröllop, konferens eller firmafest? Oavsett vilken anledning som är din är svaret en eller flera privatlektioner! Vi löser det!
Det kan handla om brudvals, bugg eller latininfluerade danser. Vi i Art of Dance har kompetenta danslärare inom ca. 30 olika danser, vi är redo att hjälpa dig med det som du behöver!

Privatlektioner kan köpas som enskilda tillfällen, tänk dock på att boka i god tid.
Kostnad för enskild privatlektion är ??? kr. För par är kostnaden ??? kr. En privatlektion omfattar 1 timme. (Ny prislista inför hösten 2017)

Hur anmäler man sig till en kurs?

Inskrivning sker i samband med prova på lektionen eller via vårt anmälnings formulär.